torsdag, november 20

Pysselbloggen...

..Är här!

Nånej, inte tänker jag börja skriva om enbart pyssel, ja skriver om det som faller mig in ;) Men jag hade faktiskt tänkt presentera alla mina projekt som jag donar med nu :) Jag kan ju inte ha en sak åt gången, utan minst 3 på samma gång ;D Men vissa kräver lite tankeverksamhet/provningar innan jag fortsätter, å då e de trevligt att ha nåt annat att pyssla med sålänge :)

För den som nu råkat missa, så virkar jag rätt mkt på ledig tid (orkar sällan när ja jobbar), å ja tycker de e riktigt roligt. Är inte så mkt för blommor å dukar å sånt, utan försöker virka nåt som jag har nytta av.

Det första jag har jobbat med är en dress åt doggen. Har helt virkat på "fri hand", dvs inget mönster, å därför har det tagit rätt länge, å massor "gör om - gör rätt!" ;) Nu är jag iaf så långt att själva kroppen är klar, håller på klurar på bakbenen. Frambenen är enklare eftersom det är bara att virka runt runt..Här är då kroppen av hundens dress.
Bakbenstestet. Hur jag fantiserade att bakbenen ska se ut.Här syns frambenen. 
2 tester :)Detta blir en hästhuva, men projektet är uppdraget rätt långt nu, eftersom jag inte blev nöjd me denna modell. Testar göra likadant som med frambenen på hunddressen, men måste få testat först innan ja fortsätter. 2 andra tester på olika mönster :)Min MyBoshi mössa som jag håller på med :) Lite material till hästhuvan, efter mkt letande!! Äntligen hitta jag! Pärlbandet hade jag önskat lite större pärlor på, men tog det där som testband :)Pärlorna va lite svåra att få på bild, men övre raden är lite sådär pärlemoaktiga å dom undre e silvriga.


Ytterligare idag var jag efter stick-garn åt mig, tänkte försöka mig på knähöga sockor :) Tyvärr är jag inte riktigt bra på stickning, tenderar att bli grymt ojämnt, men ja tänkte göra ett försök iaf :) 
Och så en otroligt söt men TJURig ny KOllega på jobbet, mamma är min stora favorit AW. Första kalven ever som kommit rakt fram till mig när jag gått in i kalvningsboxen, utan att varken bli rädd eller att mamma AW blev orolig. AW måste ha pratat gott om mig :))Inga kommentarer:

Skicka en kommentar