måndag, december 25

Lyckliga jag.. !

... Det är jag idag!

Det är ju inte så svårt å gissa varför, donar ju förstås med firman ;) Och projektet! :D

Inte blev det sämre heller, då jag plötsligt kom ihåg en förebild som jag lite hade glömt bort, som kanske är på det stadiet som jag vill nå nångång, och en svensk dessutom! Moderskeppet kom som vanligt med en film som på beställning, nyligen kom dom ut med en videointervju med Nevnarien och nu släppte dom en videointervju med RockfotoEmma och båda dessa hör till mina förebilder/inspirationer!

Sen att jag e sjukt trött idag (trodde jag vaknade med full energi, men det var tydligen övergående, för nu håller jag på somnar.. !), gör att man tappar lite fokus (seriöst.. ?), men får försöka hålla den röda tråden bara. En tupplur kan ju inte skada ändå ;)

Nå hur som helst, senaste delen från projektet var lite .. inte kanske svårare, men sådär att man får tänka till lite, som jag tror jag nämnde. Skriva lite kluddar först innan man renskriver.

Nåja, nu ska jag fortsätta en stund igen, håller på bli slöare å slöare, så bäst å skriva en stund till innan de blir tupplur på soffan ;) Sooom inte alls fanns med i planerna för idag ;D

1 kommentar:

 1. Anonym07:30

  Ett riktigt gott nytt år till dig.
  Gör inget oförståndigt!
  Kram Vännen
  b-o

  SvaraRadera