måndag, mars 19

What i fear most.

... å Grattis älskade Beo i efterskott!

Jo. Vad jag e mest rädd för.. (nåja, förutom såntdär då att nära å kära ska dö osv osv)..... är hustömning.

Sku det gälla "mitt hus" (dvs läggan), sku de va ganska lindrigt, men då vi pratar om ett hus på några hundra miljoner kvm, där.. ja herregud, det finns gamla trä-skidor från 1800-kall där ännu så..

Ja fifan. Förra sommarn påbörja jag rensningen lite, blev ungefär ett par släpvagslass ti ekorosk.

I sommar... Alltså varför jag gör det här nu, e för att jag inte vill tömma allt skit sen när päronen e döda. Jamenar, trä-skidorna?!

Så att jo, i sommar tänker jag nog börja på ordentligt. Men fifan ti få tömd yttravinden, gamla möbler å allt fanens skräp där, bokstavligen. Dessutom litar jag inte helt på golvet där om ja ska säga som de e, speciellt inte efter att huset börjat sätta sig :/ Men man kanske sku få sättningen att stanna upp om det sku bli lite mindre vikt i huset...

Men bara det att få ner soffor å fan från yttravinden å ha 2 föräldrar som int orkar/kan bära längre, borde ha gjort det här för 10 år sen. Kanske man sku ordna talko med bjudning?!

Sen e de ju int heller bara min familj som har förvaring där, varken på yttravinden eller andra sidan. Så, vad gör man med sånt... "Koma efter inom en vecka, eller så åker de ti ekorosk" ?!

Borde definitivt ha en gårdsloppis oxå, men frågan e om man orkar?!

Så jo.. sånt funderar man på idag.

1 kommentar:

 1. Anonym07:55

  Tack!
  Men det är inte min födelsedag då. DEt var bara ett datum som jag satte bara för att det krävdes. Egentligen är det 22/5
  Men tack i allafall. Och det där med älskade gillade jag extra mycket. :)
  Beo

  SvaraRadera