måndag, juni 19

Int som på strömsö...

....näe, de går de inte.

Min tvättmaskin började bråka igen, den har blivit fixad en gång på garanti för några år sen, å fungerade bra. Nu hade samma fel uppstått igen (modellen är känd för att ha krånglande lucklås), så råkade på en poisto vid prisma som verkade helt bra, så tadaa, tack tack, den tar jag.

Fint så. Eller?

Nu visade de ju sig då, att den inte går in genom vessadörrn. Dörren i sig e inte ivägen, så de hjälper inte speciellt mkt att skruv loss dörrn (nej, det kunde inte ha gått så enkelt), utan karmen.

Dessutom verkar det vara gammal modell på karm, såå.. ja vet inte riktigt. De e ju lixom inte nåt man tänker på sådär i vardagliga livet, dom flesta dörrhål vi dehär laget e ju nog tillräckligt breda. Men nej.

Nu är ju dock ena frågan den, kommer dom att byta dörrkarmarn i samband med vessaremppan? Knappast antar jag, men dom ska väl kanske ha lös dom iaf. Den andra frågan är hur mkt jag ska börja pracka på me dehär, då tvättmaskinen förmodligen ska ut om 1-2 månader ändå, då dom börjar på med vessaremppan.Sen e de lite kroppsligt bekymmer oxå. Har varit fruktansvärt stel i hela kroppen hela helgen. Nu har nånting haka upp sig i höften/ryggen, å de fungerar verkligen inte. Trodde först de berodde på att höften hakat fel på nåt vis, å således nån nerv ikläm, men nu stramar de i ena skinkan istället. Är lite såndära oroväckande symptomer dehär, för jag vill int börj ha nå krångel me nå diskbråck eller nåt sånt.

Jaja, de blir att vänta å se nu bara, men sku int alls ha lust me nå sånthär krånglas nu just int.

1 kommentar:

  1. Anonym07:42

    Hur mycket tänker de renovera? De tar knappast bort dörrkarmen om det inte är absolut nödvändigt. Hur många centimeter skiljer för att få in maskinen? Kanske du kan ta bort baksidan på maskinen så går den in. Många frågor blev det. Här e en till.
    Varför finns det bara ett konkurrensverk?

    B-O

    SvaraRadera