söndag, augusti 28

Höjden av irritation...

... jag e så fruktansvärt arg, så jag håller på spricker.

Igår var det perfekt väder för att sitta inomhus å dona med firman. En hel del datorjobb som ska göras, virka å kolla lite på mönster till annat smått å gott som ja tänkte börja tillverka.

Nå, vad händer? Joo, satt mig ner i fåtöljen å sku se på netflix å sticka lite, känner att de spänner till lite i ryggen, försöker ändra ställning, blir bara värre å värre, sätter mig i kontorsstolen å sen brakar helvetet lös.

Får sån (ursäkta mitt språk) satans jävla helvetes muskelkramp i bröstryggen, så jag kan knappt andas, högra armen domnar direkt, både ulnaris å andra nerven har åkt i kläm, kan varken sitta, stå eller ligga. Kastar akut in en 4mg sirdalud (tackfan för att ja fick starkare muskelavslappnande), å försöker överleva 15-20 minuter. Det var så jävligt, så jag var fem före att gå ner å säga att nu får dom nog ringa efter ambulansen.

Nå, det börja släppa såpass mkt sen så jag iaf kunde lägga mig ner.

Å jo, jag vet att man inte ska ligga när man har fel i ryggen, man ska röra på sig, men då jag inte ens kan gå nerför trapporna eftersom jag inte kan se så långt neråt :S Vilar en hel del nog, för då lättar det, å sen försöker jag röra på mig då jag e uppe.

Ganska sjukt ännu idag, men ingen kan iaf klaga på min hållning, sitter som man sku ha en käpp uppstucken nånstans.. Nackdelen är ju att nu spänner man musklerna på ett sätt som dom e ovana med, så... Do the math.

Det enda som är en fördel med dethär, e att jag har inte känt av nacken åtminstone sen de här slog till. Så de e lite som de sku ha förflyttat sig.

Men det är just det, jag blir så infernaliskt förbannad då ja inte kan syssla med firman, speciellt då jag beslöt mig för att inte fara till Tuuri i helgen! Jag har lixom ingen ro att bara ligga stilla å se på film, utan att ens göra nåt nyttit tillika.

Sku dessutom ha behövt ha planeringsmöte med Marie igen, men hur bra tror ni de går då? Då jag knappt kan köra nånstans.

Jag vill lixom att de här ska bli såpass bra nu, så jag kan börja jobba igång ryggen ordentligt! Men när jag fan int vet hur mkt jag vågar ta i nu, när allt har varit såhär trasigt! Jag vet precis vilka övningar som behöver göras, vad de e jag måste stärka upp, men som sagt, inte vågar jag gå å röra nåt, när man inte kan sitta i en fåtölj i 15 minuter utan att gå sönder!

Jaa-a, jag blir så arg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar