onsdag, februari 14

Frilans vs frilands.

.. När man håller på med fotografering ska man inte hålla på med odling. Eller vice versa. Jäkligt svårt å säga rätt när det gäller frilans å frilands ;D

Ja e mest frilandsfotograf ;D (Man kan alltså odla på friland)

Nåjo. Idag ska jag på UL nudå, blodprovssvaren var ju bra, så frågan är va de e nudå som krånglar i armhålan. Trots att jag var tveksam ti enbart muskulära problem, så.. har jag börjat fundera om. Å jag erkänner nog hellre tusen gånger att jag hade fel, än att det faktiskt är en tumör. Men en av orsakerna varför jag börjat tänka om, är att ... muskelfästerna så långt ifrån problemområdet som möjligt, har börjat göra ont. Alltså halvvägs ner ti armbågen, samt ut mot bröstmuskeln. Radikalt försämrad rörlighet i armen har jag fått oxå, vilket är fruktansvärt irriterande, för jag kan inte klia mig på ryggen nu. Smärtan börjar bli värre oxå, inte i styrka, utan oftare, har svårt att få bra ställning på nätterna nu så man kan sova :/

Nåja, va de än må vara, så får jag knappast svar på det idag, är ju bara en undersökning än sålänge, å tar väl ett par dagar innan nån skrivit utlåtande på det, å skickat det tillbaka till läkaren.

Som plåster på såren för detta elände idag, så ska jag faktiskt på en kurs/föreläsning ikväll! Ska bli riktigt spännande, bara ja nu hålls vaken tills den e klar ;D Med Michaela von Kügelgen och Jennifer Sandström. Bägge namnen är bekanta för mig. Michaela dock i andra sammanhang (tror hon var nyhetsuppläsare på x3m?) och Jennifer är jag ganska säker på att nyligen blev intervjuad i radion. Så de ska bli ganska intressant åtminstone. Men som sagt, bara ja hålls vaken, håller på till kl 21 ;)

Så jo, sådant på dagens schema. Först ska ja nu överleva jobb å röntgen.

2 kommentarer:

 1. Anonym07:35

  Glad alla hjärtans dag vännen!
  B-O

  SvaraRadera
 2. Anonym12:15

  Mikaela var nog nyhetsuppläsare på x3m. Jag hade alltid så svårt att höra vad hon hade för efternamn. Tyckte att det lät som Bygelgem.
  B-O

  SvaraRadera