måndag, oktober 24

Allmänt flum..

... å ingenting vettigt...!


Eller ja, på ett sätt vettigt. Eller jag har nästan fått gjort nåt vettigt... Okej, ni ser ju va de här blir till, ingenting! ;D

Det nästan-vettiga jag fått gjort idag, är faktiskt kollat in lite fotokurser. Onlinekurser då. Och faktiskt kollat vad en prenumeration på LR kostar. Hittade en relativt bra sida med olika kurser, en hel del gratis, men då jag lixom tappar ljudet i flertalet filmer.. sen i vissa funkar det. Pausar jag å lägger på nåt på tuben, så funkar ljudet, så jag har ingen aning om var felet är. Hade några vänner å checka samma film som jag inte hade nåt ljud på, å jo, ljudet toimade för dom. I srsly dont get it?

På tal om nåt helt annat, så ska kära Twitterfeed lägga ner. Det var ju ruskigt surt. Twitterfeed e alltså den .. appen (?) som postar mina inlägg automatiskt ti fejjan. TF rekommenderade 2 andra, så testar den ena nu, meeeeen.... känns inte riktigt som att den kommer att toima som jag vill.. Men de lär visa sig. Å de lär visa sig om det här inlägget postas 2 gånger ;)

Kom på nåt i morse som efter massor me grubblande helt enkelt gav mig en klump i magen. Skickade iväg ett mess efter lunchen att han skulle ringa upp mig när han hade tid, kände de här var nåt ja var tvungen att få svar på. Inte helt oväntat hade ja ju målat fan på väggen (och skrämt upp honom till på köpet... trots att ja skrev i messet att de inte var nåt farligt), å han bara skrattade åt mig. Inget farligt på det viset, men behövde få en del frågetecken förklarade.. Och dom fick jag förklarade på bästa vis!

Visste att jag bara sku ha lämnat å grubblat på det å fått ångest om jag inte tog itu med det. Hah, vitsi va de låter som de sku ha vari nåt brutalt dehär nu, misstankar å shit, men näää ;D Som sagt, han bara skratta åt mig å sa "Va e int na värr än såde? Int böv do oro de fö he int!" ;)

Nå, jag får åtminstone ge mig själv en klapp på axeln, dehär hör till såna ämnen jag ogärna diskuterar. Alltså redan det här lilla bekymret ställde till mental ångest för mig och nästan tunghäfta. Men, jag lyckades ta upp det, muntligt. Även om de inte var face to face, men det var inte via mess iaf ;)

Nåja, om man sku se nå film å virka lite på grytlappen jag påbörjade igår! Hade som plan att få den färdig, men iom att jag ska virka ihop 2 st, å den andra vägrade bli samma storlek, så jag jag upp efter ett tag ;) Nu har jag äntligen rätt storlek på gång, så nu e de bara att fortsätta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar