söndag, december 18

Flyttkaos blev lite mindre kaos...

.. igår!

Inte helt 100% klart ännu, har lite grejs på köksbordet som jag inte riktigt bestämt mig ännu vart det ska, å så har jag en låda med taklampor å lampskärmar som ja inte heller riktigt vet var å hur jag ska göra med. Överväger nämligen att skita i lampskärmarna ti ikea lamporna, även om dom e fula som dom e, men ljuset e på nå vis så mkt bättre.

Nåja, de e sånt som återstår att se. Det ser jag sen om jag blir irriterad på det eller nä.

Det som är på kommandes från ikea, e nån klädställning som jag ska använd som hyllor ti garnet, å lite förvarningslådor, sänggaveln dit mina böcker ska sen å såntdär, så de mesta som e kvar (förutom de som jag inte bestämt mig för vart ska ännu) e sånt som .. ska fixas sen! Heh.

Fick upp gardinerna i vardagsrummet igår, blev riktigt snyggt som jag tänkt det, även om jag även där har varit lite kärringen mot strömmen. Blev helvita ganska tjocka ytterst, å sen grå/svart/vita/genomskinliga inåt, men det snöpliga var att dom e ca 30 cm för långa :S Ids inte kapa av dom ändå då de e morsans gardiner å dom har höga fönster hemma, så ja lär nog bara nåla upp dom lite vackert.

Sovrumsgardinerna är lika som dom gråsvartvitagenomskinliga ja har i vardagsrummet, men dom går i brunt å beige istället, så de blir helt perfa!

Så att jo, de börj bli på raden här nu kan man säga. Lite stuff kvar ännu hemma, men de blir sådär en ikeapåse å en ryggsäck per dag som flyttar, har iaf fått ihopplockat i princip allt nu som jag ska ha hit ännu längs skåp-väggen i gamla rummet, så nu e de inte så mkt sorterande kvar.

Ser riktigt fram emot att få klart allt där hemhemma oxå, så jag faktiskt får börja sätta mig ner å koncentrera på firman.Som sagt, lite kaos på köksbordet ännu, gardinerna fick komma ner igen då jag insåg att dom behöver nog stryckas för att bli lite mindre bångstyriga..
Och vardagsrummet. Lite kaos där oxå, ikeapåsarna i högra hörnet ska packas in i en hylla som jag inte ännu har, den gröna lådan bakom soffan e den med lamporna i, å sen böckerna ska i .. sänggaveln. Hyllan som e ovanför soffan har jag inte heller riktigt bestämt mig hur å vad ja ska ha i den, så för tillfället e de stick-tillbehör som e där. Så de e i princip så långt ja kan fixa utan resten av prylarna från ikea :) Rätt nöjd ändå! 

Ja, har ju fortfarande inte beslutat mig om tvn å soffan ska byt plats, men ja sku hellre ha det sådär, även om väggen bakom tvn blir väldigt tom. Men på nå vis känns de mera naturligt för mig den där vägen. De e oxå såntdär som ja väntar å ser om ja stör mig på det, eller om ja blir nöjd med det! Vissa saker ska bara kännas in så att säga! 

Nåjo, nu hopp i soffan, spark igång tvn, å eventuellt virka lite! :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar