lördag, december 31

Det värsta..

.. är över!

Fick ihopskruvat alla grejs igår (tror jag.. ? Nej fan, extra hyllorna till Billy.. nåja)... å nu har jag så sjuka händer, så ja tänkte int ens få upp ett nytt kaffepaket då jag sku koka moriskaffe ;D

Nämen lite försvagade nypor, har länge haft problem med det, dom trodde ju t.o.m att jag hade karpaltunnelsyndrom där ett tag, så.. Men.. De e bara å leva med! Vissa dagar har man starkare nypor, vissa dagar får man int upp korken p en limsaflaska.. ! Därför virkning och stickning e bra för mig (sägs det iaf.. ) ;)

Nåja, hur som hafver, hade ett LINDVED bord som sidobord till soffan, inte kanske de snyggaste, men ett av dom billigaste :P Nu är det lite så att jag kör på den här konstiga stilen då de gäller soffbord, så när man riktigt kollar, så e mitt soffbord längre än själva soffan. Det betyder att de e lite småjobbigt om man tex dricker kaffe medans man donar, (för jag sitter alltid med fötterna på soffbordet.. hehe), å ska måst böj sig tookåt framåt hela tiden, så ... därför behövde jag ett sidobord!

Min kökspall e kanske det jag misslyckades mest med ;D Måst ha nånting som int de ska vara, för jädrans va den vicklar.. Men alla skruvar e åtdragna så hårt ja kunnat, så.. Nåja, den säter väl sig.

Lampan min e ja fruktansvärt nöjd med. När jag såg alla delar, så var jag nog tvärsäker på att jag aldrig får ihop den, men när man sen börja på, så va de ju hur enkelt som helst! Bara ti "klick fast" en massa grejs. T.o.m sladdarna fixa jag själv. Okej, de e ju int så svårt de, men allt de där just att koppla ihop allt, sen justera längden å sen ti få koppin å allt.. jaa.. färdigt.. ! Men jo, de fick jag igår, alldeles själv ;) Känd mig så stolt så ja funtsa på om ja sku börja koppla dom där taklamporna som bara har sockerbit, själv, tills ja insåg att de va heeeelt andra färger på kablarna (åtminstone i sovrummet) än dom på lampan.. ! Så ja tror ja överlåter det åt bror ;)
Nu hade ja ju bara bilder på den när den e tänd, men den e helvit på utsidan, å silver på insidan.

Sen... Sen fick jag det absolut värsta fixat. Sänggaveln! Svor nog ett par gånger när jag höll på me den, å tappa nå skivor i golvet, så dom nedanför måste ju ha trott att ja håller på river hela läggan.

Men nu e den på plats.. ! Skruva ihop största delen i vardagsrummet, å sen när det bara var lite kvar, så flytta jag delarna till sovrummet.


Riktigt nöjd blev jag med den, men om de inte var trångt i sovrummet från förr, så e det definitivt trångt nu ;) Jag kan sitta på sängen å leta i byrån som jag har upp efter andra väggen ;D Kan nog bara konstatera att 51 kvm e för litet för mig. Men, de går bra när jag är på hyra, värre sku de vara om de var en köpt lägga! 

Så gällandet sovrummet nu, så sku de bara vara å få nålat gardinerna å sen hängt upp dom, sorterat lite strumpor å in me lite kläder i skåpena, så e sovrummet klart åtminstone! Köket å vardagsrummet e nog totalkaos ännu, men så småningom.. ! Janå, taklampan i sovrummet förstås, men som sagt, de e nog nåt för min bror. 

Nåt som verkligen bekymrar mig, e ... lever nån ens i dehär huset? 90% av tiden jag e här, så hörs de verkligen int nåt från nån annan. Inte iaf dom här grannarna på sidorna. Ibland hör man nå barnfötter som springer nånstans, men, de e ungefär där då. Mesta ljudet kommer från trapphuset när folk kommer å går, men that's it. Aldrig att man sku höra nå tv-ljud eller nå musik eller nå. Ja e ju lixom van me den läggan jag hade på åland, där jag hörde när grannen kollade sport (både tv-ljudet å när han skrek), samt grälade me sin brud, å när han brassa med hunden som skällde. Jag vågar ju lixom knappt röra mig, för ja tror ju att jag e den enda som för oljud här :-o 

Nåja, bara folk sku vakna här nu, så man sku kuna börj göra nåt :) Blev nog lite kort natt inatt, så jag tror ja däckar nog på soffan här i nåt skede ännu ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar