onsdag, december 28

Snaaart snaaart...

.... blir det väl mera kaos.

Eller nåja, det är det redan.

Kaos med precis allt. Usch å tvi vale. Nå, hur som hafver, så for morsan å pia ti ikea i morse nudå, så i morron får man väl hem en hel drös med grejjer som varit efterlängtade. Just nu längtar jag mest efter dom 6 plastlådor jag beställd, som jag insåg att inte räcker ens långa vägar, men de e en början iallafall.

Gjorde ett försök i att börja sortera garn (det som plastlådorna ska till), så jag får börja göra mig av me lite garn så småningom, men nu just ligger det i olika högar på golvet. Men jag blir mest bara irriterad å frustrerad då jag inte får det "klart", dvs nerpackat i lådorna.. ännu!

Börjar ha en massa måsten som ligger på nu, å börjar bli frustrerad över det. En massa måsten som kostar dessutom. Jag sku måst t.ex fixa taklamporna. Får väl hem en från ikea nudå, som jag inte hade tänkt köpa alls, men morsan å pia hadd stått å beundra den så otroligt mkt, så morsan ringde å fråga om ja ska ha den, så jag svara bara "gö som du vill".. (å känner jag min mor rätt, så har jag en sån lampa i moron)


Toko. Men de e int den med kopparfärgad insida, utan silverinsida. Nåjo, tappade tråden. I tamburen finns en plafond, men..... nu har vi ju då den här petiga lilla OCD:aren här, som inte kan ha 2 olika plafonder i samma rum, utan de sku måst vara likadana. Dom kan ju fan inte vara så hiskeligt dyra? 

Sen köket. Har en bra lampa till köket, diggar den osv osv osv, men ja tror sladden e lixom 3m för kort, då nåt smartskåp har kommit på att placera uttaget för köks-taklampan ungefär 50cm från köksfläkten. Jomen visst placerar man sitt köksbord fast i ugnen, eller hur? 

Sovrummet.. Jag har en helt ok lampa för sovrummet, så den sku egentligen bara behövas upp. 

Sen har vi ju då alla jävla gardiner. Som sku måst tas ner, nålas upp, å hängas upp tibax! Helst före lördan. Mina böcker som e på fönsterbrädet.. ! Vill ha bort dom!

Nåt som jag oxå sku måst e att skaffa addis strump-rundstickor, så ja sku få stickat bort lite sockgarn. Som jag vet att jag inte ändå kommer att använda ti annat, så likabra ti laga sockor av det. Int för att jag behöver flera sockor insåg jag här när jag tvätta upp dom, men man kan ju skänk dom åt nån bättre behövande. 

Usch nä, blir så trött å irriterad.. ! Nåja, sakerna kommer i moron, ja får lite mer ordning å reda då. Gillar inte den där halvfärdiga känslan. Vill ha det färdigt! Punkt. Int nå nästan-färdigt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar