lördag, december 10

Ledig lördag..

...

Nu har jag försökt blogga ungefär 5 gånger, utan att få inlägget publicerat så vi får se nudå, om det lyckas idag ;) Alltså inte p.g.a. tekniska problem, utan för att jag tänker "-äääh... "

Är lite flyttkaos här ännu, nåja, kaos är väl att ta i, men fick vända upp å ner på garnsäcken igår (bara en 240 liters..) för att hitta min apple-tv som tydligen hade hamnat med garnen å låg i bottnet! Så garnet sku jag måst få sorterat lite idag å plockat undan, sen e de lite annat smått och gott som ska plockas undan oxå.

Men i övrigt beslöt jag mig för en ledig lördag, har de inte varit jobb, har det varit flytt å nu kände jag att de håller på bli lite för mkt. Flunssa som vill försöka bryta ut på det oxå. Har varit riktigt hejdlöst trött å känt att allt är tungt, t.o.m att gå, så då vet jag att de e nog allvarligt på gång. Så, idag blir det en såndär dag utan måste, bara gör det som faller mig in. Eventuellt att ja måst fara å handla lite mat, men.. De e ett smärre bekymmer.

Var på Melwins julfest på kindis igår å sen till brosans på kaffe. Parkerade mig på soffan när jag kom hem, käka lite ostbricka å kolla lite friends på netflix, å när ja käkat färdigt, så tog de inte många minuter så somna jag. Vakna halv 11 på soffan, stängde av allt, släckte lamporna å förflyttade mig till sängen. Somna ganska direkt där oxå. Sov till halv 6 i morse å råkade se att jag hade missat ett pm på instagram, sen blev jag alldeles för vaken och ivrig för att fortsätta sova, även om det kändes som de sku behövas :/

Kom fram till här, efter lite möblering, att min fåtölj får bli hemma. Jag har helt enkelt inte plats för den, å när jag bodde på åland, så blev den inte använd mkt. Visst är den skön, inte säger jag annat inte, men ska ja sova så sover jag i soffan. Stora spegeln får oxå bli hemma tills jag om och när, inser att jag behöver den. Så i princip e de en liten byrå, billy the bokhylla, kontorsstolen å soffbordet som ska hit ännu, resten sen e småplock. Nåja, min baslåda kan ja väl int kalla småplock, den väger ju ett halvt ton.

Morsan å moster sku ha fari ti ikea den 5e, men vi fick lite "tekniska problem" här, så ikearesan får vänta lite. Meen så småningom..!

Känns väldigt konstigt att bo i samma stad som päronen, men ändå i egen lägga. Precis som jag gissade. Har nog varit hemma på luncherna, men mest för hundarnas skull. Twinky hade tydligen inte riktigt varit sig själv första natten jag var borta å inte kom ner på moronen efter kaffet. Trots att hon e den som inte bemödar sig att stiga upp på moronen när man kommer, så märker man nog att man e viktig. Casey däremot verkar ta min flytt lite bättre, men hon blir så överlycklig när ja kommer hem, så hon vet seriöst inte vart hon ska ta vägen ;)

Så att jo, sånt är läget just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar