tisdag, april 25

Ligger efter...

.... !!

Jag går snart i strejk! Int vet jag riktigt vad ja strejkar mot, eller ja, på ett sätt vet jag, men jag går tammefan just i strejk!

Alltså.. egentligen är det tiden som går lite för fort, å jag hinner inte med. Jag sku måst ha miljoner saker gjort innan 1 maj, å nu finns det lixom inte ens en liten chans jag sku hinna med allt före det. Grejt.

Firman, projekt 1, projekt 2, projekt 3, mig själv. Mina stackars plantor har nästan blivit lidande. Eksemen i hårbottnet kliar som fan, har på känn att det kan förvärras när jag får stressigare perioder.

Egentligen e de ingen negativ stress, utan allt e alldeles positivt nu, inget som drar ner mig i träsket å jag ligger å sömnlös på nätterna, men jag hinner bara fanimej inte med. Om man sku lyckas sova gott på nätterna, så kanske det sku finnas lite mera energi, men av nån jäkla orsak så har jag sovit ca 2-3h åt gången inatt, å sen vaknat, å så sovit ett par timmar pånytt. Inte pga ja sku grubbla på nåt inte. Iofs har det varit lite varmare nu oxå på nätterna, å det märks.

Inte blir det bättre av att man ska håll reda på rörremppan här oxå, nu har det iofs varit lugnt för min del sen påskveckan, men vilken dag som helst dimper de väl ner kärleksbrev i postluckan igen om avloppsavbrott.

Och som pricken på i:et, grädden på mosen, fick man både kamera- och objektivfeber i morse. Okej, kamera vet jag på ett ungefär, å nu finns det en drös av dom beggade på rajala, så... det borde inte vara så stort bekymmer, men objektiven borde jag seriöst se över, vilket de e jag borde skaffa mig som nästa. Suger nog hårt på ett 70-200 2.8 iaf. Även om jag borde ha ett 15-70 (ish) skaffat. Så dessa 2 borde jag införskaffat inom relativt kort tid. Sen e ju frågan då, på 70-200 finns det både ett L och L II, 1400 euro vs 2200 euro. Såklart e 2an bättre, meeen, behöver jag det? Gör det så stor skillnad för mina foton? Ska ja skaffa ett sigma/tamron 70-200 2.8 som e billigare än Canons L? Å senare införskaffa mig ett L?

Varför va man inte gjord av pengar nu igen?!


Nåja, nu ska ja fortsätta se dokumentären om All In.

3 kommentarer:

 1. Anonym08:10

  Jag köpte mina objektiv på Ebay för en tiondel av nypris.

  B-O

  SvaraRadera
 2. Anonym08:53

  Hur länge tog det då? //J

  SvaraRadera
 3. Anonym07:47

  Lite olika beroende på säljare. Men ungefär en vecka.

  SvaraRadera