onsdag, augusti 23

One step up....

....


Beo, får du notifieringar om jag svarar direkt på kommentaren? Men jo, det e på gång, men jag har inte riktigt fått färdig den, å kommer knappast att hinna få den färdig innan säsongen e slut. Så det betyder att jag förmodligen vid årsskiftet kommer att byta över till företagsversion av kuvat.fi istället.

Men att jo. Hade ju funderat på att ta steget upp från klubbcross till sarja, men ääääh, ja kör på (eehhee) SM direkt jag ;D Nejmen, det råka sig så väl så dom har deltävling i alavus, så de e ju likabra ti pass åpå då. Men med min vanliga otur ösregnar det väl.... *himlar me ögonen*.

Sen återstår det ju några problem dock. Eller jag kanske borde vara positiv å säga utmaningar istället. 1) Jag har aldrig sett banan, så jag vet int varken var man kan och får stå för bra foton. På den här nivån så e ju säkerhetsaspekten ännu viktigare. Vid spitu så vet dom att jag e där, dom e vana me att ja tållar lite överallt och jag e ju van från hästarna att ha ögonen lite överallt. Å gula kläder på så man syns! Klart en olycka kan alltid ske, men... jag brukar försöka tänka på säkerheten iaf.

2) Dom e förmodligen liiiiiite fler i startfältet än jag är van med. Vet att Rodolfi kör på förhandsbeställning för att säkerställa att köparna får bilder på sig, meen.... Tror int jag ska köra med det ännu, då ja inte riktigt vet.

Borde även göra upp lite årsplaner för firman. Fördelen med att ha sidofirma e ju att man inte måst göra allt sånt. Men att sätta upp personliga mål e ju aldrig en dum idé. Dock e de lite sämre me att lyckas uppfylla dom ;D

Nåja, dags å ställa sig för jobb, men vi ska hoppas åtminstone att ja kommer mig iväg ti alavus. Borde ha nån som sparkar mig där bak ibland, så ja kommer mig iväg ;D


1 kommentar:

  1. Anonym07:51

    Nope!
    Ingen notifiering. Men jag kollar här nästan varje vardag.

    SvaraRadera