lördag, januari 10

Blir så trött....

... på mig själv!

När man är så trasig å inte orkar göra nåt åt det. Förutom diverse ställen med muskelvärk nu, så har ja en lättare inflammation i armbågsleden på högra armen, min vänstra axel har något lurt på gång, ryggen/skuldran/nacken är som en planka, svullnaden på vristen har inte gått ner, mitt hårbotten kliar jag sönder i princip dagligen, svankryggen känns fortfarande ihoptryckt å det är förmodligen därför jag har ont runt höftkammarna oxå.

Nåja, jag kan tejpa bort muskelvärken (alltså träningsvärk på svenska), å fixa både inflammationen och den knasiga axeln med tejp. Jag har oxå funderat på att testa tejp på vristen för att se om det sku lyckas (bandage å liniment, vila och mera motion toimar ju int iaf), sku vara lite spännande å se om de faktiskt sku försvinna då.
Såhär funkar tejpen på ett blåmärke... 


Sen svanken å övre delen av ryggen sku ju hult lätt fixa på ett par gånger, å hårbottnet en dermatolog. Men kommer jag mig iväg? Jonä, inte ens lite heller. Hårbottnet minns ja int ens när ja fick problem med, å svankryggen kom typ 2012 tror ja.. När ja int fick på mig strumporna på 3 månader... ! E ju säkerligen bra att gå me de sådär länge, musklerna dras ju int alls fel då int. Å de tar int alls längre å få de bra heller... Håhå. 

Jaja, fö dumt huvu få kroppi liid. Har ju ingen annan att skylla på än mig själv. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar