onsdag, juli 23

Nåja...

... Nu börjar det väl ordna upp sig lite...

Vet inte huruvida jag borde skriva om privata familjesaker här, men vafan, de e min blogg, å inget farligt trots att vi fick lite skrämselhicka...

Orsaken ti vaför ja har varit lite off är för att morsan legat inne sen i fredags. Det började med ett läkarbesök på hvc, å igår slapp hon hem först..  Dom har egentligen inte hittat nåt, massa scanningar å tester har blivit gjorda, idag tex ska hon på ultraljud av halsådrorna..

Man har nog varit rejält rädd, för morsan e annars den som e frisk här hos oss. Det enda fel hon haft är artros i tummen, men hon har inte varit inlagd sen jag blev född. Så man förväntar ju sig inte riktigt att hon ska måst åka in, man väntar ju mera att farsan som äter både den ena å den andra medicinen å dessutom e dåklo, åker in... Eller jag då..

Hon var nog rätt risig i fredags, men på fredakväll hade hon redan varit piggare... full rulle å helt normal sen på lörda.. Man spekulerar i om det varit förträning, liten stroke, lite blodpropp, nerver i kläm, men ingenting har hittats... Nåja, nerv i kläm kan vi inte utesluta ännu, nån fyss hade nog tittat på henne, men hittade inget. Sa åt morsan att de e endera Dr Eklund eller Hulten som e kapabla till att konstatera nåt sånt.

Mycke mediciner har hon, typ 4 st eller nåt sånt, för blodtryck, blodförtunnande, kolesterol osv..

Så jo... Så är läget nu. Nu ska ja fa å skjutsa henne ti ultran då... !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar