tisdag, november 8

3 gången...

... gillt.

Ibland blir de bara int ti nå dehär bloggase, kan skriv en lång radiramsa, å sen blir det aldrig publicerat. Efter att ha haft bloggripuli här nu en vecka, så börj de känns som de tog slut.

Men nåjo, så är det ibland.

Nåt olämpligt har hänt. Nåt som verkligen inte sku passa just nu. Jag blev på Firma-G igår. Å jag hinner helt enkelt inte med det just nu. Fick 2 beställningar på nåt som jag funderar på att börja tillverka, å tadaaa, så var tankarna å ivern igång! Jag lovade dessa saker "närmare jul", men frågan e nog om jag ens hinner till det. Nästan varje helg e bokad till nåt, man ska hinna med flytten (den e ju iofs nog prio 1 när den dagen kommer) å sen vet man inte heller när snön behagar visa sig ( = snökörning).

Jag har fortfarande miljoner tankar å planer me firman, men som sagt, det sku gärna få ligga på hyllan nu tills efter nyår, så dom värsta stökhelgerna e förbi. Men jag sku lixom bara måst låta allt svisch förbi huvu nu tills jag har mera tid att fokusera på dom sakerna.

Så att jo, sånt är läget nu.

Angående helgerna så e jag helt tvärsäker på att de e nåt speciellt inkommande helg, men jag kan inte komma på vad det är. Köpmannamässan är på intågande å de e nåt jag sku vila fara till, men får se om man hinner. Nåja, nån dag ska man väl hinna ändå. Det var förstås nåt annat just den helgen oxå..

Känner mig lite på latsidan angående packandet, men... Alltså de ordnar sig nog på nåt vis. De e mest såndär sortering jag sku behöv göra å bara man får nycklarna (1a borde vara en torsdag) så får man ju börja köra skytteltrafik. Kan ju köra dit allt sånt jag orkar bära själv uppför trapporna. Tror dessutom jag snor saaben när jag börjar med det, får lite mer å rymmas i den än i Blixten ;) Satt just å funtsa på om jag sku va riktigt rama å flytt sängen direkt på första dagen, får ju upp den själv iaf. Det enda som e bökigt med den e madrassen, då den int har nå handtag, så där behöver man en som knuffar på å en som styr. Men det ska väl nog kära mor klara av!

Nåjo, håller på plitar lite minneslistor för allt just nu känns det som. Men de e nog bäst, brukar tala me marie om att ibland blir de så fullt i huvu så man t.o.m får skriv ner när man ska äta så man int glömmer bort de. För myki saker att kom ihåg helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar