lördag, november 19

Kan inte annat än skratta..

... Åt Kineserna!


Dom är så otroligt raka motsatser, så de e knappt så man tror dom e samma ras heller! Nog har jag träffat på väldigt många olika individer, (säkert 20-30!), men att se så stor skillnad mellan bara 2 st, ja man kan inte annat än skratta!

Twinky är den där känsliga, egoistiska, egennyttiga, människohatande, petiga lilla prinsessan, Casey älskar allt å allihopa, vill va me, vill testa på, givmild å lojal.

Men se, när de kommer ti detta väder vi har nu, så e de Twinky som får hepuli å Casey som inte ens vet hur hon ska ta sig ti gräsmattan så hon kan uträtta sina behov! Casey är den som glatt stiger upp på moronen (där e dom faktiskt likheter, sjusovare båda 2, men har inte heller träffat på nån morronpigg kines!), kommer å hälsar på en å vill upp i famnen en liten stund innan hon går tibax å lägger sig. Twinky bemödar sig inte ens att se på en på moronen! ;D Krävs nog en orkan för att få upp henne ur bädden! Mimmi var oxå sån som inte heller bemöda sig stiga upp, men hon visste att jag kom å paja om henne på moronen! Så man blir ju lite glad när Casey kommer å säger gomoron å vill vara i famnen en liten stund! ;)

Twinky slutade rätt fort leka med sina leksaker, var väl ungefär vid 1 års ålder som det avtog, Casey är inte 1 år ännu, men dagligen kommer hon med sina favoritsaker! Hon har en röd liten boll som hon älskar över allt annat, å den ska vara med när man äter! Dessvärre har vi lite lutande golv, så den rullar iväg varje gång hon släpper ner den på golvet för att käka lite, å så samma rumba om å om igen, hon springer efter bollen, släpper ner den brevid matkoppen å så igen ;D

Nåt som  borde fångas på film iaf! :D

Jaja, kunde lätt skriva 3 marathonlånga inlägg om skillnaden mellan dessa 2, men här va iaf några exempel.

Ni vet den där känslan då ord är överflödiga. Då man lixom bara vet. Inte blev det sämre heller när man fick ett sms igår "Kör försiktigt, det håller på frysa på!" Då vet man helt enkelt att man betyder nåt!

Försöker hålla mig lite chill med flyttandet, å inte tänka på det så mkt, de börjar bli så nära nu så jag håller på att explodera av iver helt på riktigt. Så har fått tagga ner lite å "glömma bort" det, så det inte händer nåt allvarligare ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar