måndag, augusti 4

Falsterbo, bucketlist osv...

Jepp. Nää, alltså ja ska int dö, så bucketlist e väl lite fel ti säga, men nångång dör man ju! Hur som helst e de enklare att skriva bucketlist istället för things-to-do-before-i-die. Så bucketlist it is.

2 av mina saker på min ickeskrivna bucketlist är att besöka södra sverige och falsterbo horse show. Nu verkar de inte sämre än att det mittiallt kan landa en husbil på gården idag, å det gör ju att möjligheterna att resa förenklas avsevärt. Dessutom blir det ju 2 flugor i en smäll isåfall. Datumen för falsterbo 2015 är inte ute ännu, men man vet ju på ett ungefär.

Kollade priserna för campingen, å billigt var det ju inte. Men det var campingen som var ansluten till området, så de e ju klart att det kostar då en del. Och skulle man bli 2-4 personer skulle det ju bli avsevärt billigare. Jamenar billigare än så kommer man inte undan om man faktiskt vill åka dit. Visst, campingar lite längre bort, det är ju lite frågan om bekvämlighet å hur långt avstånd man pratar om.

Nåjo, det är är lite drömmar, det hela hänger ju på om det faktiskt kommer hem en husbil eller nä. Gör det de, så då kan man börja fundera seriöst. En sak e dock säkert, jag åker inte dit utan kamera ;)


Ja vet int seriöst om dehär e från Falsterbo, men ja bildgooglade på FHS så... Jag får väl bara anta :P Men nog skulle det vara underbart härligt att få besöka ett sånt ställe! Lite redigt objektiv på kameran bara ;)

Så är det nån som är seriöst intresserad, så hojta till. Inget bestäms ju nu, men som sagt, de går ju att fundera! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar