söndag, mars 2

Weekend, what?!

Min kropp har ställt sig in på att man vaknar 5.30, så i morse blev.. (i morse? 30 minuter sen.. ) blev jag så irriterad, så ja tänkt, fan ja stiger väl upp tå! Igår vakna jag samma tid ish, men låg å snurra halvtimma-timma å såg på nå serier, för att sen somna, å sova en timme tills ja råka bli väckt.

Sitter å tittar på Coursera ännu, finns såååå myki intressanta kurser! Vad jag dock lite saknar på sidan är en "wishlist". En Watchlist finns, men bara på kurser som inte har ett insatt startdatum... ! Å så får man påminnelse när kursen sen har ett startdatum.. Men på wishlisten sku ja vila kuna lägga in alla kurser ja e intresserad av att gå, så man int glömmer bort dom. Man varken kan eller vill läsa allt samtidigt! :S Så just därför sku de va bra med en wishlist, så får man se vilka kurser man varit intresserad av, å beta av dom i den ordningen de passar...

Nu måste man i princip varje gång gå igenom dom kurser som erbjuds, å tar man då på Starting soon, så missar man ju en del intressanta kurser, som kanske nyligen börjat, å sen börjar om ett halvår - år pånytt!

Som tex en kurs som jag väldigt gärna vill gå, började 27e januari, men finns inget datum när den börjar nästa gång, å går inte heller att lägga till i watchlisten. Okej, my bad, såg nu att ändra man till Future Sessions, så kunde man tydligen lägga till dom i Watchlisten... *harkla* 

Jag kolla på skojs skull upp lite böcker som rekommenderades i en kurs... på cdon sådär hastigt... TREHUNDRAEFFINGEURO för en bok?! Seriously?! VAD är det som gör en bok så förbannat dyr?! 319 euro... !

Håhå.. Nu har jag gått igenom det mesta, 57 kurser på watchlisten! Lär ta några år innan ja e klar med alla kurser ;) Nåja, nu kanske jag inte går alla, vissa krävde lite erfarenhet å sånt, men det får man ju se senare om man tror man klarar av. Tror nästa kommer att bli nåt inom Medicine eller Business...Förmodligen Medicine för där fanns så himla mkt intressant!

Nej nu tror jag nog det blir dags för söndagsfrulle (aka, bacon, ägg, korv, bönor å orange juice..! nomnom!) håller på hungrar ihjäl! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar