måndag, mars 31

Bloggtips?

Just he!

Ni sku kuna ge era bloggtips åt mig!

Följer sällan nån blogg slaviskt, men sporadiskt läser jag diverse olika blogg. Vilket påminner mig om att jag borde göra en blogglista här på bloggen, (alltså där på sidan) så jag själv sku ha enklare att hitta/komma ihåg dom.

Nå varför funderar jag på det här nudå?! Jo, för att jag hittade en så fantastisk blogg, så jag tjöt av skratt det första inlägget jag läste. Den handlar om singellivet, men den här tjejen kan SKRIVA!

Jag har nog nångång testat bloglovin å liknande sidor, men jag får ju bara ångest då jag går in där å ser att man har ungefär en miljon olästa blogginlägg. Jag vill läsa när jag vill! Jo, så en blogglista ska jag nog fixa till. Ska komma ihåg alla bloggar oxå x) Men några såndära vanliga som ja brukar läsa, kissies, dressyrsnack, ponnysanning osv osv..

Nej nu ska ja fortsätta läsa singelbloggen å skratta så tårarna rinner!

2 kommentarer:

  1. Åh fina, fina, fina du!!! Som jag behövde det här i dag!! När det känns som om nyllet är nedtryckt i marken och rumpan är bar. Tack för att du förgyllde den här pissdagen! Och du, hur i hela fridens namn lyckades du göra en så snygg blogglista? Teach me! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du anar inte hur mkt du förgyller mina dagar med din blogg :D Jaa, blogglistan.. hmm. Det fanns en färdig app eller gadget, så för mig var det bara att lägga till den, å sen lägga in länkarna till dom olika bloggarna. Jag är långt ifrån teknisk expert när det gäller bloggar, så därför blev valet blogger som är ganska enkelt att använda :D Bara att klicka hur man vill ha det :D

      Radera