fredag, februari 21

Tomt..

Igår va de sådär tomt i huvet igen.

På förmiddan blev de lite garagetimmar igen, vi försökte få bort de sista från flaket, hade ju dagen innan kört gelépudding, så vi hade halva lasten kvar ännu... Å trots värme i flaket, så ville de int lossa, vi stod nog säkert en halvtimma igår å vänta på att de sku lossna.. Brosan körd fram å tibax, försökte vålda loss de sista. Nå, de lossna ti sist, men nog satt de hårt nog!


Sen körde vi ett lass sand till skolparken oxå.. Dom sku ha upp nån maskin upp för nå trappor, så dom behövde lite fyllnad.. De va inte så liten maskin heller.. 

På eftermiddan kom Make tibax ti vattenläckan, så då var de dags att fylla upp det. Vi hann med några lass sand, å sen 2 lass sand efter e.m kaffet, å sen va de klart oxå. Då var de dags att bära bort skyltarna. 
Roffe tyckte f.ö att jag sku ta hans traktor (MXU 100) å ploga snö idag, för han sku va borta...! Vet dock int riktigt vilken snö ja sku ploga..?! Kanske de har kommit? x) Nå, ja har ju kört en MX 135, dock några år äldre tror ja. MXUn e kortare å mindre, så traktorn borde ju int vara något problem i sig, men plogen.. ;D 

Btw, blev jag fotad här när vi körde blåleran... Vet int i vilket syfte å varför, men det ska krävas ett under att jag int blev me på foto. En snubbe stod på nordanvägen, mellan vägen å trottoaren å fota nåt mot en lyktstolpe eller sådär på sidan om. Har varit lite nojig :P Nåja, kanske de inte var mig, men de var nästan lite för obvious. Kollade öt igår, men int fanns de nåt där heller, trots att de va nå inlägg om lastbilar. 

Denhär tjejen kan f.ö sjunga. Lär ska va 11 år gammal.. Har på känn att de int e första gången hon sjunger...(sången är från filmen Frozen...)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar