söndag, maj 18

Örk...

Känns verkligen att man varit ute igår. Å att man stinker liniment. Efter att jag linimentat mig så smakade det menthol i käften, luktade menthol i snoken å ögonen rann som dom sku ha betalt.

Sitter å sorterar fotona nu, började med att rename:a dom, eftersom det bara "rymdes 999 foton i en folder". Dvs kameran/kortet skapade ny folder efter det, vilket i praktiken betyder att jag har 3 foldrar, dvs hela tiden 3 foton med samma namn. Men hittade ett rätt enkelt rename-program, så nu heter dom 1-2757 eller nåt sånt.

Och det här sitter jag nu å sorterar klass-vis. Sen ska de sorteras in i olika ekipage. Sen vilka som ska upp på kuvat.fi. Alltså jag har nåt att göra idag. Har kommit till bild 317, vilket är startande nr 2 i 3e klassen. Dom ca 200 första bilderna var enkla att sortera, eftersom det bara var från klass 1.


Frågan är hur mkt jag gör idag, risken är rätt överhängande att jag går ut å sola.

Jepp det blir sola idag. Nu är bara dilemmat vilken ljudbok jag ska välja. Har tusen olyssnade, å många e såndär följetång (-tong?!), så jag borde lyssna på dom första före... I sommar ska ja bannemig steka å bli brun, har inte hunnit/orkat solat dom senaste 2 somrarna, så... ja håhå. Färg i ansiktet från igår har jag redan fått, rätt mkt t.o.m, men nu ska man försöka få resten av kroppen brunare oxå. Tyvärr e jag såndär rödnisse, så jag blir mera röd än brun. Plus att nu med min fläckiga hud så syns det röda ännumer ;(

Får ju se nudå om dom vita fläckarna alls ändrar färg, eller om de helt enkelt e pigmentbortfall. Usch vad jag kan bli irriterad, varför får inte jag ha jämn hudfärg?! Inte nog med dom vita fläckarna, så har jag massor med röda fläckar oxå.. Brosan däremot e ju helt megajämnbrun... Fusk!

Nej nu välja ljudbok å sen ut å gassa.

2 kommentarer:

  1. Jepp, min syster är också en pepparkaka, medan jag är en kräfta – fruktansvärt orättvist! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. De känns som en konspiration det här. Är din syster singel? Om inte, så bekräftar det min teori :P

      Radera