söndag, maj 4

Usliga dag..

DET HÄR började dagen med.Sen blev det bara värre. Här fick vi ju åtminstone sitta i bilen! Kändes som att jag inte fotade speciellt möe idag, kanske för att man var trött som faen å stod å huttrade, men slutresultatet blev 653 bilder. Så nånting fick man väl med sig hem. Men i shit you not, det var tammefan inte lätt å fota i snöstorm. Stod med ryggen mot snön å skyddade kameran...!


Dessutom hade vi en domare som inte alls var på bra humör, å verkligen inte gillade faxi. Eller öht gillade många hästar. Högsta procentuella skillnaden mellan 2 domare för ett ekipage var över 9% skillnad. Vi tror att hon såg på faxi såhär... 


Men trots allt oväder så fick man några guldkorn och faxman var ju egentligen riktigt duktig. Det var ju en träningstävling det här! Diggar Sophias min och Zebbes svans!2 kommentarer:

  1. Du. Skämtar. Okej, jag tyckte det var illa när vi fick några virriga snöflingor som hade gått vilse i årsperioden. Det här är ju ett helt lågtryck som hamnat fel!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var helt j... ävla bedrövligt! Trots att jag bor rätt långt norrut, vet jag inte om jag varit med om nåt liknande förut :P En tjej som red under värsta snöyran sa att hon såg inte ens bokstäverna vid staketet, så hon chansade bara att rida mot rätt bokstav :S

      Radera