söndag, maj 4

Team Faxi!

.. Idag gäller det! Idag är det snö på marken..... (=¤%&¤(&¤)?&%¤#

Idag är det en dag då man verkligen inte vet vad man ska lägga på sig. Idag kan man följa Faxi på Equipe oxå! Är så glad att fler å fler väljer live resultat på equipe, finnar borde HELT gå över till Equipe, istället för kipa. Kipa har ingen mobilsida... Kipa har inga live resultat. Dessutom är Equipe på nåt vis... mera å bättre...! Igår var det lätt att gå in med mobilen å se ställningen...!

Attans klockan går lite för fort. Tänkte fara till stallet till 06, klockan är nu alltså 05:22 och jag ser fortfarande i kors. Dessutom OARGH va jag är sur. Tävlingsarrangören kör 2 banor samtidigt, vilket man förstår nog. Men i vårt fall kommer Jenny att starta VaB före LA... vad är upp med det lixom?! LA är ju uppvärmningsklassen!

Luokka 3 Vaativa B: klo 9.00 - 10.20 palkintojen jako: n. klo. 10.30
Luokka 4 Vaativa A: klo 10.40 - 11.30 palkintojen jako: n. klo. 11.40
Luokka 5 Intermediate: klo 12.00 - 12.30 palkintojen jako: n. klo. 12.40
Luokka 1 Helppo A: klo 13.00 - 15.30 palkintojen jako: n. klo. 15.50
Luokka 2 Helppo A: klo 13.00 -15.45 palkintojen jako: n. klo. 16.00

Vad är upp med det här lixom?! Lägger LA-klasserna sist?! I do not get it. Nää, jag blir så frustrerad.


Nåja, kan inte göra något åt det nu. Nu är det bara att hoppas på att Faxi inte är alldeles för spänd å att jenny får en bra bana. Vi ser det som en träningstävling idag, det är så längesen dom sist tävlat. VaB:n kan bli riktigt spännande, de e lixom bara best of the best i den klassen. 11 starter varav 5 på rak arm är hotfulla. Så de blir spännande. Man kan inte säga riktigt mkt, vanligtvis brukar man ju kunna säga vem som placerar sig när man ser startlistan, men idag e de svårt. Man vet int heller med faxi jämfört med dom andra. Man vet hur faxi går annars, man vet hur dom andra går, men på samma tävling är det svårt att säga hur han är i jämförelse. Alltså nu menar jag int mentala biten, utan poängerna.

Det här är Jenny & Faxi 2009
Det här är jenny & faxi 2014... En viss skillnad ;) Nej nu rusa iväg till stallet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar