lördag, maj 24

Projekt Blixten...

Har varit en inledande sån idag.

Har åtgärdat temporärt högtalarproblemet, genom att sätta in en baslåda bak. En såndär färdig för 40 spänn, som jag köpt för många år sen, men då moitta på att det blev för skrälligt. Kollade om sladdarna fanns kvar under skivan i "baksätet" å jo, de var dom, så de var bara å plugga i, å sen tuta å köra. Dock är baslådan uppdelad i 2 delar, dvs de ska sladdar in från bägge sidor, men hittade bara en fungerande sladd. Hittade en till sladd, men är lite osäker på vart den går i andra ändan, för i baslådan blev de inget liv med den inte.. .

Farsan försökte lokalisera fönsterhiss-felet, å förstås, med min jävla otur, så är det motorn. Det kunde inte ha varit en sönderskavd kabel, eller glapp nånstans, nej, förstås ska det vara det dyraste alternativet.

I sommar ska även stolarna å mattan rivas ut, mattan tvättas, å bilen torkas. Den får sin inside-tvätt i samma veva, betydligt enklare å dammsuga å tvätta om man int har stolar ivägen... Ytterligare ska flaket lyftas av, behandlas, å sen ska även underredet tvättas (!!) och behandlas. Satt just med vattenslang å spola i ena hjulhuset för att se hur helvetiskt många lager skit det var, å efter 15-20 minuters spolande börja man nog få det rent där. Å så ser hela bilen ut undertill.

Kofångaren funderar vi även på att fixa, har ju fått stenskott som resulterat i rost. Och det är inte så snyggt på krom det inte.. Det jag oxå borde fixa är backningslamporna på flaket som dog när Sami bytte blinkrelä för några år sen...

Det börjar komma lite småfix här å där, men man får väl räkna med det när bilen är 14 år gammal å körd 250k med... Då man sku va miljonär...!Nu blir det lite vila eftersom pannknacken kom å hälsa på, sen krubb å sen lite annat äventyr...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar